Udendørs træning

Kunne du tænke dig at:

N komme i bedre form – uden at skulle bruge mange timer i et indelukket fitness center?
N udvikle dig i din nuværende sport gennem sjov og alsidig konditions- og styrketræning?
N få varieret træning, der er skånsom mod skader og overbelastninger?
N lave nogle aktiviteter sammen med dine større børn?

Så er ACT i Blovstrød måske noget for dig?

Hvad er ACT?

ACT (Avanceret Cirkel Træning) er en ny fitnessform udviklet af Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI). Det udøves som cirkeltræning på hold med indbygget konditionstræning bygget op omkring konstant varierende, funktionelle bevægelser, der udføres ved relativ høj intensitet. Det er en træningsform for hele kroppen, som både træner muskler, led, sener og ikke mindst konditionen. Træningsformen er bl.a. inspireret af Crossfit, Training for Warriors, Boot Camp men også ældre kendte former som fx cirkeltræning. Alt sammen nu kombineret på en ny spændende måde.

Grundideen er at skabe en stærk krop – ikke at få store muskler, men en styrke som kan anvendes funktionelt i det daglige arbejde eller i forbindelse med andre sportsgrene. Træningen kan varieres, så det passer til den enkeltes fysiske formåen.

Vi har flyttet træningen udendørs i vores naturskønne områder omkring Blovstrødhallen, hvor vi også har opstillet nogle udendørs fitness-redskaber.

Hvad får du ud af det?

Træningen indeholder både konditionstræning og styrketræning, og der trænes med og uden redskaber. Vi har desuden krydret træningen med små lege og konkurrencer, hvor alle kan være med, så du vil både få en bedre kondition og øge din muskelstyrke. Samtidig vil du få en masse sjov med de andre på holdet. Du får derfor både alsidig træning af din krop og en masse frisk luft. Træningen er desuden velegnet som supplement til andre sportsgrene, fx boldspil.

Træningen er også velegnet til dig, der fx på grund af skader ikke kan dyrke hård sport eller kontaktsport, men savner det sociale samvær og fællesskabet på et hold.

Træningen er for alle fra 15 år og opefter. Du kan derfor tage dine større børn med og få en sjov træning sammen med dem

Hvor og hvornår træner vi?

Vi træner hver mandag og torsdag kl. 19-20. Mødestedet er Blovstrødhallen. Vi træner i området omkring hallen alt efter vejr og vind. Der aflyses ikke på grund af vejret, dog kan vi i ekstreme tilfælde finde på at gå indendørs i Blovstrødhallen.

Tilmelding og kontingent

Du tilmelder dig hos en af vores instruktører, se nedenfor. Du har mulighed for at komme et par gange og prøve træningen, før du melder dig ind.

For træning en gang om ugen, enten mandag eller torsdag, er kontingentet 300 kr.
For træning to gange om ugen, både mandag og torsdag, er kontingentet 450 kr.

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores instruktører:
Lisbeth på 40 43 41 69 eller lisbeth.jorgensen@velux.com
Henning på 24 68 45 50 eller henningblakpedersen@live.dk

“Man skal være glad, når man kommer, og endnu gladere, når man går hjem igen.”