Om Blovstrød HF

Vores fokus

Blovstrød Håndboldforening er en håndboldklub på ca. 150 medlemmer. Vores fokus er på at sætte rammerne for et sund og sjovt fritidstilbud til børn, unge og voksne i Blovstrød og omegn. Selvom vi gerne vil vinde vores kampe, lægger vi vægt på, at det skal være sjovt at gå til håndbold, og at det er plads til alle.

Som en af vores trænere har sagt: ”Man skal være glad, når man kommer, og endnu gladere, når man går hjem.”

Vores hjemmebane

Vores hjemmebane er Blovstrødhallen, som også er der, vi træner. Se en oversigt over vores hold og træningstider her.

Adressen er Sortemosevej 20, 3450 Allerød, og der er gode parkeringsmuligheder.

Det er nemt at komme til Blovstrødhallen med bus og tog. Nærmeste station er Allerød St., og herfra går bus 385 lige forbi hallen. Man kan også tage til Holte St. og tage bus 385 den modsatte vej.

Se et kort over Blovstrødhallens beliggenhed her.

Vores organisering

Vi har en bestyrelse bestående af frivillige. Bestyrelsesmedlemmerne vælges på den årlige generalforsamling, typisk i februar, for enten et eller to år ad gangen. For at kunne vælges til bestyrelsen skal man have været medlem af klubben (men ikke nødvendigvis aktiv spiller) i mindst 30 dage.

Læs mere om vores bestyrelse her.

Blovstrød Håndboldforening er medlem af DHF (Dansk Håndboldforbund) og HRØ (Håndboldregion Øst – en underafdeling af DHF, der dækker Østdanmark). Vi er desuden medlem af DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) og endelig af DHIF (Dansk Handicap Idræts-Forbund) på grund af vores tilbud om Motorik og boldTM til børn med forsinket motorisk udvikling.

Vores dommere

Blovstrød Håndboldforening har tre certificerede dommere. De sendes ud til turneringskampe af HRØ, men de er også behjælpelige med at dømme, hvis vi fx arrangerer træningskampe. Læs mere om vores dommere her.

“Man skal være glad, når man kommer, og endnu gladere, når man går hjem igen.”