Vores sponsorer

GEMBA Innovation

GEMBA Innovation

GEMBA er en konsulentvirksomhed dedikeret til strategi, innovation, markedsanalyse og forretningsudvikling. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe resultater, der kan måles på bundlinjen – hvad enten det gælder om at skabe en ny strategi, finde nye forretningsområder, udvikle nye produkter eller undersøge nye markeder.
Kontakt: Tomas Vedsmand tlf. 4565 5500, www.gemba.dk

Kvickly Allerød

Kvickly Allerød

Lillerød Brugsforening – Kvickly Allerød startede i 1916 og er fortsat områdets førende dagligvarebutik og varehus – med egen slagter, fiskeforretning, delikatesseafdeling, stor afdeling for vin og specialøl samt meget mere. Vi afholder løbende spændende arrangementer for medlemmer og kunder.
Kontakt: Kvickly Allerød tlf. 4817 2085, www.kvickly-alleroed.dk

Larsens Auto

Larsens Auto

Larsens Auto er et kvalitetsbevidst autoværksted, der udfører alle slags opgaver indenfor autoservice. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Kontakt: Torben Larsen tlf. 4582 6098, www.larsens-auto.dk

Nybolig Allerød

Nybolig Allerød

Nybolig Allerød er lokaliseret i hjertet af Allerød. Vi er et energisk, erfarent og seriøst firma. Vi bor alle i kommunen og har stor lokal viden, så vi effektivt kan håndtere salget af vore kunders ejendomme. Overvejer du at sælge, så kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom.
Kontakt: Søren Carlsen tlf. 4813 1200, www.nybolig.dk

Poul Hvitved & Søn

Poul Hvitved & Søn

Poul Hvitved ApS er et tømrer- og snedkerfirma med stor kompetence inden for både fag- og hovedentrepriser, herunder nybygninger, ombygninger og renovering. Vi udfører de fleste tømreropgaver og er specialister i tagkonstruktioner, herunder Decra-tagbelægning. Vi løser også opgaver inden for facader, isolering, køkkener, vinduer, gulve, lofter, døre, porte mm.
Kontakt: Søren Hvitved tlf. 4582 0115, www.poulhvitved.dk

VVS Hjælpen

VVS Hjælpen

Vi leverer VVS- og blikkenslagerarbejde af høj kvalitet.
Kontakt: Lars Rasmussen tlf. 2212 6465

2M

2M Elinstallation A/S

2M El-installation har solid erfaring og ekspertise indenfor store dele af elbranchen, herunder almindelige bygningsinstallationer i både bolig og erhverv, ABA / ABDL / ABV – installationer, belysning, tavle- og fordelingsanlæg, samt tele- og data-installationer. Vi har et stort og stærkt et hold på 25 dygtige elektrikere og elever og kan derfor rykke rykke ud meget hurtigt.
Kontakt: 2M El-installation A/S, 48 26 25 25, www.2m-el.dk

Allerød Transporten

Allerød Transporten

Allerød Transporten A/S har mange års erfaring med transport og levering og kan gennem denne erfaring og god planlægning tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. For os er ingen opgave for lille eller for stor. AllerødTransporten sælger og leverer alle former for byggematerialer til både industri og private – alt fra jord, grus, sten og skærver til haveaffald og genbrugsmaterialer. AllerødTransporten tilbyder desuden alle former for entreprenørkørsel til både industri og private.
Kontakt: Loui Olsen tlf. 4055 2043, www.at-transporten.dk

Allerød Erhvervsklub

Allerød Erhvervsklub

Nordea A/S

Nordea Fonden har sponseret to af de udendørs fitness-redskaber, som er opstillet ved Blovstrødhallen.

Velux A/S

Velux A/S har sponseret et af de udendørs fitness-redskaber, som er opstillet ved Blovstrødhallen.

“Man skal være glad, når man kommer, og endnu gladere, når man går hjem igen.”